Bestill kredittkort

På denne tiden av året, er det mange som planlegger ferie. Der er mange ting å tenke på. Hvor skal vi på ferie i år, når skal vi reise og hvor mye penger skal vi bruke. For å unngå å bruke deler av ferien, på spekulasjoner over hvor mye penger en bruker, kan en gjøre det veldig enkelt. Bestill kredittkort! Med et kredittkort kan du slappe av og nyte ferien. I motsetning til ditt vanlige bankkort med Visa motiv, har du den avtalte kredittramme tilgjengelig på et kredittkort. Du betaler ikke for bruken, før neste regning kommer fra banken. Om du bruker ditt vanlige bankkort, må du ha penger på kontoen for å kunne bruke kortet.

Prinsippet bak et kredittkort

I prinsippet er det banken som betaler for deg når du bruker kredittkortet, så sender deg en faktura hver måned. Du betaler fakturaen og om du betaler hele fakturaen slipper du å måtte betale renter. Velger du å betale kun minimumsbeløpet eller deler av fakturaen, må du betale renter. Mange velger den siste løsningen. Det er det ikke noe problem med, men en bør huske at det blir en del penger i renter, når banken beregner et sted mellom 20 og 25%. Har du kanskje en kredittramme på 100.000 kroner og har brukt halvparten, snakker vi fort en del tusen i renter per år.

Bestill kredittkort enkelt

Det er mange tilbydere av kredittkort i Norge, og en bør derfor være oppmerksom på hvilke fordeler de ulike kortene har. Enten kan du selv surfe rundt på nettet for å finne ut av dette, eller du kan bruke en sammenligningstjeneste. Det sistnevnte er selskaper som enten søker om kredittkort hos ulike kortselskaper på vegne av deg, eller tilbyr at du kan sjekke fordeler og ulemper på nettsiden deres. Et par av de viktigste ting å få med seg, om en skal få et overblikk over de ulike kredittkortene, er renter, gebyrer og fordeler.Hvor lang rentefri periode får jeg? Hvor mye må jeg betale i rente om jeg ikke betaler hele fakturaen umiddelbart ved forfall? Hvilke fordeler kan kortet tilby?

Bestill kredittkort her

Bank Norwegian

les mer om rangering her

Opptil 20% rabatt på flybilletter ReiseforsikringGode fordeler
CashPoints på ALLE handler

Maks kreditt:100 000 kr 
Betalingsutsettelse:45 dager 
Aldersgrense:18 år
Krav til inntekt:0 kr 
Årsgebyr:0 kr
Effektiv rente:23,10% 

 

 

 

Remember

les mer om rangering her

Høy kredittgrense Stort fordelsprogram
Velg mellom VISA og MasterCard

Maks kreditt:150 000 
Betalingsutsettelse:45 dager 
Aldersgrense:18 år
Krav til inntekt:100 000 kr 
Årsgebyr:0 kr
Effektiv rente:25,40%

 

 

 

Komplett Bank

les mer om rangering her

Rabatt på alle handler inntil 50 dager rentefritt
Tre inkluderte forsikringer

Maks kreditt:100 000 kr 
Betalingsutsettelse:50 dager 
Aldersgrense:20 år
Krav til inntekt:100 000 kr 
Årsgebyr:0 kr
Effektiv rente:24,10% 

 

 

 

Ikano Bank

les mer om rangering her

Opptil 10% rabatt Gode fordeler 50 dager rentefritt

Maks kreditt:100 000 kr 
Betalingsutsettelse:50 dager 
Aldersgrense:23 år
Krav til inntekt:180 000 kr 
Årsgebyr:0 kr
Effektiv rente:20,43% 

 

 

Krav og søknadsprosess

Når du har funnet ut av hvilket kort du ønsker, kan du gå inn på nettsiden til kortselskapet eller banken. Før du bestiller et kredittkort, bør du sikre deg at du oppfyller kravene. De fleste selskapene stiller de samme generelle kravene til de som søker om et kredittkort:

  • Du må være minst 18 år gammel
  • Du må ha vært bosatt i Norge i minst 3 år
  • Du må ha hatt inntekt siste 3 år
  • Du kan ikke ha betalingsanmerkninger

Detaljene i kravene kan variere litt, hva som spesifikt gjelder for finner du på nettsiden til hver enkelt. Fyll ut søknadsskjemaet og finn ut hvor stor en kredittramme du kunne tenke deg. Bestill kredittkortet og om din søknad blir godkjent etter endt kredittvurdering, kan du godkjenne avtalen du får tilsendt. Kortet vil bli sendt til deg i posten i løpet av et par dager og det samme gjelder koden.