Reiseforsikring Mastercard

Skal du ut og reise? Da kan det være greit å benytte en gratis Mastercard reiseforsikring! Gratis reiseforsikring inkludert i kredittkortet blir bare vanligere og vanligere, og er nå nærmest standard på alle kort. Om kortet er et Visa kredittkort eller Mastercard kredittkort har ingenting å si – det er kortutstederen som tilbyr deg gratis reiseforsikring, ikke Visa eller Mastercard.

Vi har samlet de to kredittkortene vi mener har de beste vilkårene her. Begge kortene har gratis reiseforsikring inkludert og har generelt svært gode vilkår. Det ene er et Mastercard og det andre er et Visa-kort.

Remember

les mer om rangering her

Høy kredittgrense Stort fordelsprogram
Velg mellom VISA og MasterCard

Maks kreditt:150 000 
Betalingsutsettelse:45 dager 
Aldersgrense:18 år
Krav til inntekt:100 000 kr 
Årsgebyr:0 kr
Effektiv rente:25,40%

Bank Norwegian

les mer om rangering her

Opptil 20% rabatt på flybilletter ReiseforsikringGode fordeler
CashPoints på ALLE handler

Maks kreditt:100 000 kr 
Betalingsutsettelse:45 dager 
Aldersgrense:18 år
Krav til inntekt:0 kr 
Årsgebyr:0 kr
Effektiv rente:23,10% 

Ting å tenke på – reiseforsikring mastercard

Noe du alltid må huske på når du bestiller deg et Visa-kort eller et Mastercard med reiseforsikring, er å lese avtalevilkårene nøye. Du må alltid innfri visse krav for å kunne få gratis reiseforsikring. Det viktigste kravet er som regel hvor mye av reisen som må betales med kortet for at forsikringen skal gjelde. Denne grensen ligger som oftest på 50%. Husk også å undersøke om forsikringen gjelder for andre dersom du bestiller for dem.

Hvorfor tilbyr kortutstederne gratis reiseforsikring?

Det er svært mange tilbydere av kredittkort i dag. For å skille seg ut, tilbyr de forskjellige kortutstederne forskjellige typer fordeler.

Noen tilbyr gratis reiseforsikring. Andre har fokusert på å gi gode rabatter og cashback.

Uansett hvilket kort du velger, reiseforsikring Mastercard eller Visa er greit å ha uansett! Det tryggeste er om du har en vanlig reiseforsikring i tillegg til den du får gjennom ditt kredittkort – om uhellet er ute er du da forsikret «dobbelt opp», og kan velge ut i fra hvem som gir deg de beste vilkårene.