Beste kredittkort

Denne oversikten viser de kredittkortene som vi og våre brukere mener er de beste kredittkortene. Ta en nøye vurdering slik at du finner et kredittkort du får alle de gode fordelene med! Listen er oppdatert juli 2024.

iKredittkort.no har et stort utvalg av Visa kredittkort og MasterCard kredittkort du kan lese om, sammenligne og søke på. Selv om utvalget er stort så er det ikke nødvendigvis fullt dekkende for alle tilbud på markedet.

Bank Norwegian

les mer om rangering her

Opptil 20% rabatt på flybilletter ReiseforsikringGode fordeler
CashPoints på ALLE handler

Maks kreditt:100 000 kr 
Betalingsutsettelse:45 dager 
Aldersgrense:18 år
Krav til inntekt:0 kr 
Årsgebyr:0 kr
Effektiv rente:23,10% 
Bank Norwegian sitt kort er det ultimate reisekortet! Du får opp til 20% CashPoints på flyreiser med Norwegian, 1% CashPoints på alle handler gjort med kortet, og inkludert reiseforsikring. Dette kortet er det mest populære blant våre reiseglade brukere, og et kort alle som er glade i å reise burde ha i lommeboken sin.

 

Remember

les mer om rangering her

Høy kredittgrense Stort fordelsprogram
Velg mellom VISA og MasterCard

Maks kreditt:150 000 
Betalingsutsettelse:45 dager 
Aldersgrense:18 år
Krav til inntekt:100 000 kr 
Årsgebyr:0 kr
Effektiv rente:25,40%
Kredittkortet fra Remember er det beste kredittkortet for deg som vil ha et «allaroundkort». Det har gode rabattavtaler, høy kredittgrense og god betalingsutsettelse. Rememberkortet er faktisk det eneste kortet som ikke har noen begrensning på hvor mye bonus du kan få i året – så her kan du spare mye penger!

 

365Direkte

les mer om rangering her

81+ øre drivstoffrabatt Best i Test i Dine Penger 3,65% cashback

Maks kreditt:50 000 kr 
Betalingsutsettelse:45 dager 
Aldersgrense:21 år
Krav til inntekt:160 000 kr 
Årsgebyr:0 kr
Effektiv rente:25,53% 
365Direkte er førstevalget til deg som er interessert i å få rabatterte priser på drivstoff. Du får 3,65% rabatt på drivstoff verden over, og 30 øre ekstra rabatt om du fyller tanken hos Esso eller EssoExpress. Dette kan gi deg totalt over 80 øre i rabatt per liter drivstoff. Kortet har blitt kåret til Best i test hos Dine Penger hele 10 ganger.

 

Komplett Bank

les mer om rangering her

Rabatt på alle handler inntil 50 dager rentefritt
Tre inkluderte forsikringer

Maks kreditt:100 000 kr 
Betalingsutsettelse:50 dager 
Aldersgrense:20 år
Krav til inntekt:100 000 kr 
Årsgebyr:0 kr
Effektiv rente:24,10% 
Komplett Bank tilbyr et kredittkort som er skreddersydd for deg som liker netthandel, og har generelt svært gode bonusordninger: du får 1% på alle handler, 2% på alle netthandler og 3% i utvalgte butikker. I tillegg til de gode bonusordningene har du tre gratis forsikringer, inkludert reiseforsikring.

 

Ikano Bank

les mer om rangering her

Opptil 10% rabatt Gode fordeler 50 dager rentefritt

Maks kreditt:100 000 kr 
Betalingsutsettelse:50 dager 
Aldersgrense:23 år
Krav til inntekt:180 000 kr 
Årsgebyr:0 kr
Effektiv rente:20,43% 
Ikano Bank Visa er totalt sett et veldig godt kredittkort, og fortjener en plass på vår liste over beste kredittkort. Dette er det kortet med lavest rente på listen, og kan tilby fleksible nedbetalingsløsninger dersom du ikke har mulighet til å betale ned alt på en gang.

 

Hvordan finne beste kredittkort?

Når man skal velge seg ut et (eller flere) kredittkort, er det viktig å tenke på hva man skal bruke kortet til. Bestiller du deg et kort bare for å få en tryggere reise med reiseforsikring og avbestillingsforsikring, eller ser du etter et kort du skal bruke daglig som et vanlig bankkort? Vi anbefaler å ha flere kort, ettersom de forskjellige fordelene kortene gir er såpass unike. Ha for eksempel et kort som du bruker til reisekort, et til daglighandel og et bensinkort. På den måten sparer du mest i løpet av året.

I tillegg bør du også se på renten, kredittgrense og hvor lang betalingsutsettelse du får. Dersom du er flink til å betale ned forbruket så fort du får faktura er ikke dette så viktig, men dersom du ser for deg at du må låne pengene en stund kan disse faktorene påvirke totalprisen mye.