Kredittkort Norge

Kredittkort er noe de fleste i Norge har ett eller flere av i lommeboken sin. Det gir deg mange fordeler, og stor frihet. I dag finnes det utallige tilbydere av kredittkort i Norge. Vi har her valgt ut de kortene vi mener er de absolutt beste. De har gode fordeler, god rente og alle har rundt 40 dagers rentefri kreditt – det betyr at du i praksis kan låne penger gratis så lenge du betaler tilbake innen fristen!

Beste kredittkort Norge:

Bank Norwegian

les mer om rangering her

Opptil 20% rabatt på flybilletter ReiseforsikringGode fordeler
CashPoints på ALLE handler

Maks kreditt:100 000 kr 
Betalingsutsettelse:45 dager 
Aldersgrense:18 år
Krav til inntekt:0 kr 
Årsgebyr:0 kr
Effektiv rente:23,10% 
Norwegian sitt kredittkort er det vi mener er det beste kredittkortet i Norge, for deg som liker å reise. Du får inkludert reise- og avbestillingsforsikring, gebyrfrie kontantuttak i utlandet og du får rabatter på alle flybilletter hos Norwegain (og 1% rabatt hos andre aktører).

Remember

les mer om rangering her

Høy kredittgrense Stort fordelsprogram
Velg mellom VISA og MasterCard

Maks kreditt:150 000 
Betalingsutsettelse:45 dager 
Aldersgrense:18 år
Krav til inntekt:100 000 kr 
Årsgebyr:0 kr
Effektiv rente:25,40%
Rememberkortet har høyest kredittgrense av alle kredittkortene i denne «Kredittkort Norge»-oversikten. Kortet er alt i alt et svært godt kort, med gode fordelsprogram. Noe av det beste med kortet, etter kredittgrensen, er at det ikke er noen øvre grense på hvor mye bonus du kan opptjene deg. I løpet av et år kan det altså være store penger å spare!

Komplett Bank

les mer om rangering her

Rabatt på alle handler inntil 50 dager rentefritt
Tre inkluderte forsikringer

Maks kreditt:100 000 kr 
Betalingsutsettelse:50 dager 
Aldersgrense:20 år
Krav til inntekt:100 000 kr 
Årsgebyr:0 kr
Effektiv rente:24,10% 
Kortet fra Komplett Bank er det ultimate kredittkort for deg som liker å shoppe på Internett. De gir svært gode bonuser og rabatter. Handler du hos Komplett.no og Blush.no kan du for eksempel totalt få 6% rabatt. Alt i alt et veldig godt kort, med gode betingelser.

Ikano Bank

les mer om rangering her

Opptil 10% rabatt Gode fordeler 50 dager rentefritt

Maks kreditt:100 000 kr 
Betalingsutsettelse:50 dager 
Aldersgrense:23 år
Krav til inntekt:180 000 kr 
Årsgebyr:0 kr
Effektiv rente:20,43% 
Ikano-kortet er med på denne listen fordi det alt i alt er et veldig godt kort, og det har lav rente og fleksible tilbakebetalingsmuligheter.

Hvorfor bestille et kredittkort?

Det finnes utallige fordeler med et kredittkort. Du får blant annet større økonomisk frihet – du trenger ikke vente til lønningsdagen før du kan bruke penger, og du låner de rentefritt i som regel mer enn 40 dager. En annen positiv ting er alle fordelene kredittkortutstederen gir deg. Grunnen til at de kan gi deg alle fordelene er fordi det er stor kamp om kundene – noe som kommer oss forbrukere til gode. Du kan blant annet få gratis reiseforsikring, rabatter og tilbud eller lavere pris på drivstoff.

Så lenge du passer på å alltid betale ned hele beløpet innen den tidsfristen for rentefri kreditt, er det faktisk ikke et eneste argument mot å ha ett eller flere kredittkort i Norge! Det er kun fordeler. Ulempen er selvsagt den at renten er høy dersom du ikke betaler tilbake hele beløpet innen fristen.

Kan alle få kredittkort i Norge?

Det korte svaret er nei. Du må nemlig oppfylle noen få enkle krav for at søknaden din skal bli godkjent. Som regel må du ha bodd i Norge i et visst antall år, ha hatt fast inntekt de siste årene og være over 18/20 år gammel. Det er også viktig å passe på at du ikke har noen betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker på deg, da dette er noe kredittkortselskapene ikke liker.

Om du oppfyller alle disse kravene er det bare å sette igang. Ha BankID klart, så får du raskest mulig svar på søknaden din.

Når skal man ikke bestille kredittkort?

Dersom du har vanskeligheter med å betale, bør du holde deg unna. Bruk aldri penger du ikke har råd til å bruke!