Mastercard

Mastercard finner du i listen under – vi har sammenliknet alle kredittkortene for deg!

Når du skal velge beste Mastercard til ditt bruk, bør du først og fremst tenke på hva du skal bruke kortet ditt til. De forskjellige tilbyderne av Mastercard kredittkort gir nemlig forskjellige fordeler. Noen kort er best for reise, andre er best for netthandel. Trykk på «Les mer..» i listen under for å få mer informasjon om hvert Mastercard.

Remember

les mer om rangering her

Høy kredittgrense Stort fordelsprogram
Velg mellom VISA og MasterCard

Maks kreditt:150 000 
Betalingsutsettelse:45 dager 
Aldersgrense:18 år
Krav til inntekt:100 000 kr 
Årsgebyr:0 kr
Effektiv rente:25,40%

 

 

 

 

Komplett Bank

les mer om rangering her

Rabatt på alle handler inntil 50 dager rentefritt
Tre inkluderte forsikringer

Maks kreditt:100 000 kr 
Betalingsutsettelse:50 dager 
Aldersgrense:20 år
Krav til inntekt:100 000 kr 
Årsgebyr:0 kr
Effektiv rente:24,10% 

 

 

 

Mastercard og det med liten skrift

De viktigste faktorene for folk flest når de skal velge seg et Mastercard kredittkort, er følgende:

Rentefri periode
Når du bruker et Mastercard kredittkort begynner ikke renten å løpe med en gang. De fleste kortene har en rentefri periode på 40+ dager. Denne perioden varierer fra kort til kort.

Rente
Dersom du ikke betaler tilbake det du har brukt innen den rentefrie perioden er omme, begynner renten å løpe. Renten varierer, så dersom du tror du ikke klarer å betale ned alt med en gang bør du se nærmere på hva den effektive renten er, slik at du betaler minst mulig.

Fordeler
Kanskje det viktigste punktet for å finne beste Mastercard er å se på hvilke fordeler du får med kortet. Dette kan være alt fra svært gode rabatter på for eksempel drivstoff, til gratis kontantuttak i utlandet. Om du er i tvil kan du alltids bestille flere kort, hvert til sitt bruk.

Svartid
I dag gir de fleste kortene deg umiddelbart svar dersom du bruker BankID når du fyller ut søknadsskjemaet. Noen tilbydere gjør dog ikke det, så dersom det er viktig for deg med et kredittkort på dagen, bør du sjekke opp dette.