Mastercard reiseforsikring

Når man skal ut og reise, enten det er jobbreise eller på ferie, «må» man ha reiseforsikring. Det mange ikke er klar over, er at med en MasterCard reiseforsikring så kan du få forsikringen helt gratis!

Gratis reiseforsikring er et tilbud de fleste kredittkort i dag har, uansett om kredittkortet bruker betalingssystemet til MasterCard eller til Visa.

Vi har valgt ut de to beste kredittkortene med reiseforsikring. Det første har mastercard reiseforsikring, det andre er et VISA-kort. Men husk at det bare betyr at de har forskjellig betalingssystem – de er fortsatt kredittkort med inkludert reiseforsikring, og er blant de mest populære kredittkortene i Norge.

Remember

les mer om rangering her

Høy kredittgrense Stort fordelsprogram
Velg mellom VISA og MasterCard

Maks kreditt:150 000 
Betalingsutsettelse:45 dager 
Aldersgrense:18 år
Krav til inntekt:100 000 kr 
Årsgebyr:0 kr
Effektiv rente:25,40%

Bank Norwegian

les mer om rangering her

Opptil 20% rabatt på flybilletter ReiseforsikringGode fordeler
CashPoints på ALLE handler

Maks kreditt:100 000 kr 
Betalingsutsettelse:45 dager 
Aldersgrense:18 år
Krav til inntekt:0 kr 
Årsgebyr:0 kr
Effektiv rente:23,10% 

Mastercard reiseforsikring – hva er det?

Egentlig er det ikke noe som heter «Mastercard reiseforsikring» – det er ikke Mastercard som gir deg reiseforsikringen, men kortutstederen. Det er vanlig med forskjellige goder når man velger et kredittkort – som for eksempel reiseforsikring, bonuser eller rabatter ved enkelte kjøp.

Det er et par ting som er viktig å få med seg når det gjelder reiseforsikring som er inkludert i kredittkort:

Les avtalevilkårene nøye
Når du skal bestemme deg for hvilket kort du vil ha, må du lese avtalevilkårene nøye. Som regel er det flere krav som må oppfylles for å få med reiseforsikringen.

Ha gjerne en vanlig reiseforsikring i tillegg
Om du har en vanlig reiseforsikring i tillegg til reiseforsikringen fra kredittkortet ditt, er du sikret «dobbelt opp». Dette betyr at du i praksis kan velge å bruke den forsikringen som gir deg best vilkår dersom uhellet er ute. Om du vil være på den sikre siden, er dette veien å gå.

Se hvor mye av reisen som må betales
Det viktigste avtalevilkåret å få med seg når det gjelder kredittkort med reiseforsikring er hvor mye av reisen som må betales med kortet før forsikringen er gyldig. Denne grensen er som regel på 50%, men varierer fra kort til kort. Om man skal betale for andre, kan det være andre regler som gjelder, så undersøk nøye!