Bank Norwegian kredittkort

Med Norwegian sitt kredittkort sparer du fra 1% – 20% på ALLE kjøp og du får gratis reiseforsikring. Årsgebyr; 0 kr.

Bank Norwegian

les mer om rangering her

Opptil 20% rabatt på flybilletter ReiseforsikringGode fordeler
CashPoints på ALLE handler

Maks kreditt:100 000 kr 
Betalingsutsettelse:45 dager 
Aldersgrense:18 år
Krav til inntekt:0 kr 
Årsgebyr:0 kr
Effektiv rente:23,10% 

Bank Norwegian kredittkort
  • Svartid:
  • Maks beløp:
  • Rente:
  • Betalingsutsettelse:
  • Fordelsprogram:
4.9
Kortet har flere fordeler, og er designet for å være det ultimate reisekortet. Du får inkludert reiseforsikring dersom du dekker mer enn 50% av reisens kostnader med kortet.

I tillegg til reiseforsikringen har kredittkortet et eget «CashPoints»-system, som er en egen cash-back avtale. Forskjellen fra en vanlig cashback-deal og Bank Norwegian sitt CashPoints-system, er at du må bruke dine CashPoints hos Norwegian.

Du tjener opp CashPoints hver gang du bruker kortet. 1% av summen du bruker, blir omgjort til CashPoints ved vanlige handler (inkludert drivstoff). Men dersom du bruker Bank Norwegian sitt kredittkort til å kjøpe flyreiser via Norwegian.no kan du virkelig spare store beløp. Dersom du bestiller flex-billetter vil du få 20% av billettprisen i CashPoints! Ved lavprisbilletter får du 5%. Om du er glad i å reise kan det med andre ord være store penger å spare i løpet av året.

Av andre fordeler har de gratis kontantuttak i utlandet, og en egen forsikring mot forsinkede Norwegian-flyvninger dersom du har betalt med Bank Norwegian kredittkortet.