Spar penger med riktig kort

salgVisste du at du kan spare store summer, bare ved å bruke riktig kort når du handler? I dag finnes det så mange kortustedere at det er stor kamp om kundene – og da tilbyr de forskjellige goder og bonuser, som kommer oss kunder tilgode.

Du kan få rabatterte priser på alt fra dagligvarer på matbutikken, til flyreiser, klær i nettbutikker og drivstoff hos bensinstasjoner – med andre ord alt mellom himmel og jord. Noen kort har spesialisert seg på enkelte typer handler, som for eksempel bensinstasjoner eller klesbutikker, mens andre kort gir en fast rabatt på absolutt alle handler.

Dersom du pleier å betale med et betalingskort når du handler, så kan du i løpet av et år spare tusenvis av kroner med rett kort! Vi har plukket ut de beste kortene her.

Bank Norwegian

Bank Norwegian sitt kort er det beste kortet for deg som elsker å reise. Du får gode rabatter på flybilletter gjennom Norwegian, gratis kontantuttak i utlandet og inkluderte forsikringer. Grunnen til at vi tar med dette kortet på denne listen er at det i tillegg til alt nevnt over også gir deg 1% rabatt på ALLE kjøp. Dette kortet er veldig populært, da det kan brukes til alle typer handler.

Bank Norwegian

les mer om rangering her

Opptil 20% rabatt på flybilletter ReiseforsikringGode fordeler
CashPoints på ALLE handler

Maks kreditt:100 000 kr 
Betalingsutsettelse:45 dager 
Aldersgrense:18 år
Krav til inntekt:0 kr 
Årsgebyr:0 kr
Effektiv rente:23,10% 

Ikano Bank

Dette kortet fra Ikano gir deg svært gode bonus- og rabattordninger. Du får 1% rabatt på drivstoff og dagligvarer, opptil 10% rabatt på leiebiler og 10% rabatt i en utvalgt kategori – for eksempel «Sport og fritid» eller «Hus og hjem». Hver måned kommer det nye rabatter, så her kan det være mye å spare dersom du følger med på Ikano Visas hjemmesider. Noen ganger har de supertilbud med hele 25% rabatt!

Ikano Bank

les mer om rangering her

Opptil 10% rabatt Gode fordeler 50 dager rentefritt

Maks kreditt:100 000 kr 
Betalingsutsettelse:50 dager 
Aldersgrense:23 år
Krav til inntekt:180 000 kr 
Årsgebyr:0 kr
Effektiv rente:20,43% 

Komplett Bank

Dersom du liker å handle på Internett, er det kredittkortet til Komplett Bank du bør velge. Her får du 1% rabatt på ALLE handler, 2% rabatt på alle handler gjort over Internett, og 3% rabatt i utvalgte butikker. I tillegg til den svært gode rabattordningen får du også gratis reiseforsikring inkludert dersom du betaler mer enn 50% av reisen med kredittkortet. Alt i alt – et komplett kort.

Komplett Bank

les mer om rangering her

Rabatt på alle handler inntil 50 dager rentefritt
Tre inkluderte forsikringer

Maks kreditt:100 000 kr 
Betalingsutsettelse:50 dager 
Aldersgrense:20 år
Krav til inntekt:100 000 kr 
Årsgebyr:0 kr
Effektiv rente:24,10% 

Remember

Remember sitt kort er det beste for deg som liker å shoppe på Internett. Her får du opp til 25% rabatt i over 200 nettbutikker! Bland annet butikker som Zalando, Nelly.com, Ellos.no, Apple Store, Adlibris, Tanum, Hotels.com, Sas.no, CDON og Blush.no for å nevne noen. I tillegg får du rabatter på restuaranter, hoteller og andre butikker. Det beste med Remember sitt kort er at det ikke har noen maksimal grense på hvor mye bonus du kan få – så her er det potensielt store summer å spare i løpet av året.

Remember

les mer om rangering her

Høy kredittgrense Stort fordelsprogram
Velg mellom VISA og MasterCard

Maks kreditt:150 000 
Betalingsutsettelse:45 dager 
Aldersgrense:18 år
Krav til inntekt:100 000 kr 
Årsgebyr:0 kr
Effektiv rente:25,40%

365Direkte

365Direkte har blitt kåret til beste kort hos Dine Penger. Med dette kortet får du 3,65% rabatt på klær, sko og drivstoff! I tillegg har de et samarbeid med over 20 nettbutikker som Nelly, blivakker.no, komplettfritid.no, motehus.no, baresko.no, cdon.com og tretti.no hvor du også får egne rabatter.

365Direkte

les mer om rangering her

81+ øre drivstoffrabatt Best i Test i Dine Penger 3,65% cashback

Maks kreditt:50 000 kr 
Betalingsutsettelse:45 dager 
Aldersgrense:21 år
Krav til inntekt:160 000 kr 
Årsgebyr:0 kr
Effektiv rente:25,53%